V.J.B. Motors nv

   ►  Onze Gegevens

V.J.B. Motors nv
Prins Bisschopssingel 4074
(voor gps nr 56)
3500 Hasselt

Tel: 011/28.33.90

   ►  Stel uw Vraag

Stuur ons een email met uw vraag

   ►  Onze Openingsuren

Showroom

maandag - vrijdag : 08.30u- 18.30u
zaterdag : 09.00u - 12.00u
zondag :    gesloten

Werkplaats

maandag - donderdag : 08.30u - 12.00u
    13.00u - 17.30u
vrijdag : 08.30u - 12.00u
    13.00u - 15.30u
zaterdag : 09.00u - 12.00u
      (op afspraak)
zondag : gesloten

 

 

 

V.J.B. Motors

Garage – carrosserie V.J.B. Motors is de officiële Subaru 6-sterren verdeler / dealer voor de regio HASSELT en Limburg. Bij ons kan U terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een nieuwe wagen, een recente directiewagen of tweedehandswagen. Wij bieden U een complete en ongeëvenaarde service zodat U zorgeloos van uw wagen kan genieten. Onderhoud, airco service, banden, glasbraak, koetswerkherstelling, … Alles kan!!!


Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv is meer dan louter een bedrijfsnaam. Het is de afkorting van Valère. Johnny. Benny. Of zoals men het vroeger verwoordde: Vader en Zonen. Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv is dan ook een authentiek onafhankelijk familiaal garage bedrijf in het Limburgse Hasselt met meer dan 40 jaar ervaring in de autoindustrie.
Of zoals onze slogan luidt: Your Car is Our Passion.


Garage – carrosserie V.J.B. Motors voert kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel en brengt U een uitermate excellente service. De ervaring en kennis die wij huisvesten wordt dagelijks in de praktijk omgezet door onze gepassioneerde mekaniekers.
Bij ons staat de klant nog echt centraal. U hebt geen nummer maar een naam. Wij streven naar een gepersonaliseerde en familiale aanpak waarbij U zich thuis voelt. We willen er bovendien voor zorgen dat U steeds zo economisch mogelijk mobiel blijft en steeds opnieuw glimlacht wanneer u aan het rijden bent en het gaspedaal indrukt.


Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv, de referentie in Limburg, uw borg voor jarenlang zorgeloos rijplezier!!
Wij hopen U weldra te mogen ontmoeten in onze zaak te Hasselt.


Valère, Ria, Johnny en Benny staan U graag te woord om op al uw vragen een antwoord te geven en U te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe wagen of het onderhoud van uw wagen.